Plymovent
Motoraangedreven uitlaatgas haspel met aangebouwde ventilator
Type MHR

merk logo
Prijs
(excl. BTW)

€ 4.540,-

De robuust uitgevoerde haspel is geel gemoffeld en de slangtrommel is vervaardigd van gegalvaniseerd plaatstaal. De uitlaatgasslang type HE is vervaardigd van materiaal en voorzien van een gele nylon beschermspiraal voor een goede zichtbaarheid. De slang is zelfdovend bij open vuur. Temperatuur bereik tot 150°C.

  • Capaciteit 2.100 m³/h, 400V, 0,75kW.
  • 10 meter slang, Ø 150 mm.
  • 230 Volt electramotor
Artikelnummer: 516056 Artikelgroepen: , Productnaam: Motoraangedreven uitlaatgas haspel met aangebouwde ventilator Type: MHR

Beschrijving

De robuust uitgevoerde haspel is geel gemoffeld en de slangtrommel is vervaardigd van gegalvaniseerd plaatstaal. De uitlaatgasslang type HE is vervaardigd van materiaal en voorzien van een gele nylon beschermspiraal voor een goede zichtbaarheid. De slang is zelfdovend bij open vuur. Temperatuur bereik tot 150°C. De haspel is voorzien van een elektromotor 230V. De robuust uitgevoerde haspel is geel gemoffeld en de slangtrommel is vervaardigd van gegalvaniseerd plaatstaal. De uitlaatgasslang type HE is vervaardigd van materiaal en voorzien van een gele nylon beschermspiraal voor een goede zichtbaarheid.

Extra informatie

Afzuigvermogen

Uitlaat diameter

Doorlaat

Slanglengte

Aansluitspanning