Condor
Hefwagen accupakket
Type voor elektrische auto's

merk logo
Prijs
(excl. BTW)

€ 4.815,-

Speciaal ontwikkeld voor elektrische voertuigen. Door de mobiele- en precieze manoeuvreerbaarheid is het uit- en inbouwen van het accupakket gemakkelijk uit te voeren. Voorzien van een dubbele hef- en daalsnelheid kan de lift snel op werkhoogte gebracht worden, daarna met het langzame hefprogramma zeer precies tot aan accupakket gebracht worden.

  • Hefcapaciteit 1200 kg.
  • 2 snelheden
  • Hefhoogte van 800-1.810 mm.
  • 1.756 x 2.066 (lengte/breedte)
  • 24 Volt
  • Plateau is kantelbaar
Artikelnummer: 630170 Artikelgroepen: , Productnaam: Hefwagen accupakket Type: voor elektrische auto's

Beschrijving

Speciaal ontwikkeld voor elektrische voertuigen. Door de mobiele- en precieze manoeuvreerbaarheid is het uit- en inbouwen van het accupakket gemakkelijk uit te voeren. Voorzien van een dubbele hef- en daalsnelheid kan de lift snel op werkhoogte gebracht worden, daarna met het langzame hefprogramma zeer precies tot aan accupakket gebracht worden. Het heftafel is uitschuifbaar en licht kantelbaar, zodat de manoeuvreerbaarheid optimaal is en voorzien van 136 gaten (Ø 10 mm.). waarin paspennen kunnen worden geplaatst overeenkomstig met de opname punten van het accu pakket of ander motor gedeelte. Paspennen behoren niet tot de levering. De heftafel is tevens geschikt om versnellingsbak en andere sensibele onderdelen te monteren- en demonteren onder alle soorten hefbruggen.

Extra informatie

Hefvermogen

Hefhoogte maximale opbouw

Totale afmeting hegbrug

Aandrijving

Hefsnelheid

Uitschuifbaar

Batterij motor

Mechanische/elektrische

Afstandsbediening

Certificering

Robuuste constructie volgens de Europese veiligheidsnormen. CE gecertificeerd volgens NEN-EN1493-2010.Robuuste constructie volgens de Europese
veiligheidsnormen. CE gecertificeerd volgens NEN-EN1493-2010.