Ravaglioli
2-koloms hefbrug
Type KPX32P 3,2 ton

merk logo
Prijs
(excl. BTW)

€ 5.610,-

De nieuwe Ravaglioli KPX32 is een 2-koloms hefbrug uit de Legend Serie! Een modern ontwerp met hoogwaardige componenten die kwaliteit en lange levensduur garanderen. Dankzij het asymmetrisch ontwerp van de kolommen zorgen de hefarmen voor een grote flexibiliteit en tijdwinst. De hefarmen hebben een groot opnamebereik. Door het speciale ontwerp van de hefbrug, met dezelfde breedte als van een standaard hefbrug, heeft deze een veel grotere doorrijd mogelijkheid en is de auto sneller te positioneren.

  • Hefhoogte 2.000 mm.
  • Doorrijbreedte 2.600-2.700 mm.
  • Hefvermogen van 3.200 kg.
  • Energiekit en TEq-Link.
Artikelnummer: 650054 Artikelgroepen: , Productnaam: 2-koloms hefbrug Type: KPX32P 3,2 ton

Beschrijving

De nieuwe Ravaglioli KPX32P is een 2-koloms hefbrug uit de Legend Serie! Een modern ontwerp met hoogwaardige componenten die kwaliteit en lange levensduur garanderen. Dankzij het asymmetrisch ontwerp van de kolommen zorgen de hefarmen voor een grote flexibiliteit en tijdwinst. De hefarmen hebben een groot opnamebereik. Door het speciale ontwerp van de hefbrug, met dezelfde breedte als van een standaard hefbrug, heeft deze een veel grotere doorrijd mogelijkheid en is de auto sneller te positioneren.

Deze Ravaglioli Legend Serie hefbrugheeft ten opzichte van de Ravaglioli KPX32 een 2-tal extra opties: de Energiekit Lucht-Electra en het TEq-Link connectiviteit systeem. De Ravaglioli KPX32P hefbrug heeft een 2-tal motoren met elektronische gelijkloop voor een hefvermogen van 3.200 kg. De standaard doorrij breedte is 2.700 mm en is verstelbaar naar 2.600 mm. De hefhoogte is maximaal 2.000 mm.

Extra informatie

Hefvermogen

Opname hoogte kolom

Hefhoogte maximale opbouw

Afstand tussen de cilinders

Doorrijbreedte

Totale hoogte

Voorste draagarmen

Achterste draagarmen

Aansluitwaarde

Energiekit Lucht-Electra

1ph. 230v-Lucht 3/8"

Certificering

Robuuste constructie volgens de Europese veiligheidsnormen.
Gekeurd volgens CE eisen NEN 1493.