Ravaglioli
2-koloms hefbrug
Type KPH370.55LIKTA-T

merk logo
Prijs
(excl. BTW)

€ 16.100,-

De alleskunner voor bedrijfswagens! Drempelvrije elektro hydraulische hefbrug. Mechanische synchronisatie tussen de beide hefcilinders. Telescopisch uitschuifbare hefarmen met in hoogte- en uitneembare instelbare opname spindels met rubber opnameblokken.

  • Hefhoogte 2.040 mm.
  • Doorrijbreedte 3.000 mm.
  • Lange opname-armen 720 - 1.800 mm.
Artikelnummer: 651052 Artikelgroepen: , Productnaam: 2-koloms hefbrug Type: KPH370.55LIKTA-T

Beschrijving

Drempelvrije elektro hydraulische hefbrug. Mechanische synchronisatie tussen de beide hefcilinders. Telescopisch uitschuifbare hefarmen met in hoogte- en uitneembare instelbare opname spindels met rubber opnameblokken. Automatische armblokkering in geheven toestand. Mechanische voetbeveiliging. Pneumatisch werkende vergrendeling. Veiligheidsventiel voor slangbreuk. Opname armen uitgevoerd met uitneembare opname spindels voor gebruik met verlengstukken als optie.

Ravaglioli is één van de grootste fabrikanten van werkplaatsinrichtingen ter wereld. Ravaglioli is opgericht in 1958 en zijn specialist in de fabricage van hefbruggen voor personen en commerciële voertuigen. Ravaglioli heeft al meer dan 350.000 2-koloms hefbruggen wereldwijd verkocht en laten installeren. Overlander treedt in Nederland op als vertegenwoordiger van Ravaglioli.

Extra informatie

Electrische werkwijze

Hefvermogen

Hefhoogte

Minimale opname hoogte

Maximale opname hoogte

Totale hoogte/breedte

Doorrijbreedte

Korte draagarmen

Lange draagarmen

Aansluitwaarde

Certificering

Robuuste constructie volgens de
Europese veiligheidsnormen. Gekeurd volgens
CE eisen NEN 1493.