Ravaglioli
Motoraangedreven balanceermachine
Type G3.150

merk logo
Prijs
(excl. BTW)

€ 5.360,-

Deze zeer moderne balanceermachine is ontworpen voor de vakman die een breed aanbod van lichtmetalen wielen snel en zeer nauwkeurig wil balanceren.

  • Automatische start en dubbele wielstop
  • Velgdiameter 10”- 26”
  • €co-gewichtsbesparing programma
Artikelnummer: 651330 Artikelgroepen: , Productnaam: Motoraangedreven balanceermachine Type: G3.150

Beschrijving

Deze zeer moderne balanceermachine is ontworpen voor de vakman die een breed aanbod van lichtmetalen wielen snel en zeer nauwkeurig wil balanceren. Groot 20″ LCD vlakbeeld kleurenscherm met 3D weergave van velg en meet- gegevens. PC met statische hard disk Een elektronische rem houdt het wiel in positie 2 D meting velgafstand en velgdiameter. Snel selectie balanceer programma’s ALU-STAT Velg Run Out meting met afstandmeter 4 multifunctionele bedieningsknoppen. Statisch/dynamisch balanceer programma Multi gebruiker programma, 4 verschillende velggegevens kunnen worden opgeslagen. Zelfkalibratie programma met 100 gram gewicht. 4 ALU programma’s en 3 ALU-S programma. Optimaliseringsprogramma velg/band. Spakenprogramma, balanceergewichten verdelen achter de spaken. Splitprogramma, verdelen van balanceergewicht. Voetrem voor het nauwkeurig plaatsen van de wielgewichten en het monteren van opspanmiddelen. Automatische overbrenging velgafstand en diameter door meet arm met plakgewicht houder. Automatische start meetprogramma als de beschermkap over de band geplaatst wordt ECO balanceergewicht reduceer programma Het wiel stopt automatisch op de binnen/buiten on gebalanceerde positie.

De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kan derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Extra informatie

Maximale wielgewicht

Voorvelgen

Velgbreedte

Balanceersnelheid

Aansluitspanning

Meetnauwkeurigheid

Meettijd

Certificering

Ook interessant!